VolontärKraft

Idrottsföreningar behöver hjälp med fler händer

image

VolontärKraft är ett initiativ från HISO med målsättning att hjälpa idrottsföreningar till att få ‘fler händer’ genom frivilliginsatsatser. HISO samarbetar framförallt med Helsingborgs Volontärcenter och andra ideella organisationer. HISOs ambition är att synligöra, skapa synnergier och samverkan mellan volontärer och idrottsföreningar.

Vi söker unga som äldre. Ni behöver inte vara idrottsintresserad för att hjälpa till. Ni kan också göra små enstaka som större längre insatser, ni väljer själva!

Roller, kompetenser och aktiviteter

Till höger finner ni exempel på ovanstående områden med möjliga volontäruppdrag (ordinarie verksamhet, DROP IN och event).

Anmäl ditt intresse

Vi välkomnar er att ta kontakt med HISO och vårt kansli genom att fylla i nedanstående intresseformuläret, eller så ringer du vårt kansli. Varför också inte passa på och ta med några av dina Volontär-kompisar. Fyll i era intresseområden och/eller idrotter ni är intresserad av, tillsammans med en kort beskrivning om vilka ni är.

HISO förmedlar era intressen till möjliga idrottsföreningar. HISO eller en idrottsförening återkommer därefter till er så snart som möjligt!
Get your free webform from Podio