Holmgrens Bil AB stödjer HISO medlemmar

MEDDELANDE FRÅN HOLMGRENS BIL


Erbjudandet gäller betalande medlemmar till HISO.

Förenkla resan med laget!

Holmgrens Bil AB är ett företag som säljer bilar till de många människorna. De många människorna finns där du finns, i vardagen.

En stor del av vardagen hos familjer med barn i idrottsföreningar tillbringas i idrottshallen, på fotbollsplanen, i hockeyrinken eller var det nu kan vara där barnen utövar sina fritidsintressen.

Vi vet att det ibland kan vara svårt att hinna med allt skjutsande till och från bortamatcher, tävlingar och turneringar. Vi vet också att det för många mindre föreningar kan vara svårt att få ihop ekonomin.

Vi vill hjälpa till där vi kan!

Holmgrens Bil i Helsingborg erbjuder lån av en minibuss med plats för 9 personer för att just ditt gäng ska kunna ta sig till era olika aktiviteter.

Har ni en förare som tar ansvar för vår buss kan ni fritt disponera den i upp till 5 dagar.

Det enda vi kräver är att ni står för självrisken om något skulle hända, att ni tankar den innan återlämnandet och att ni lämnar den så som ni själv skulle vilja hämta den.

Av försäkringskäl ska ansvarig förare vara över 25 år, ha svenskt körkort och bilen får inte lämna Sverige. Föreningen du representerar ska vara medlem i HISO, HelsingborgsIdrottens Samorganisation.

Plus att vi uppskattar att ni sprider en bild på resenärerna tillsammans med bussen på era sociala medier. Det senare är dock inget krav. Mer en förhoppning.

Vi hoppas att bilen kommer att vara ute mycket, så tveka inte, var ute i god tid för att boka!

Hyra av lokal

Vi vill gärna ta ett steg till och erbjuda lokal och hjälp vid era medlemsevent och möten.

Har ni ett årsmöte, utprovning av profilkläder eller annat arrangemang där ni behöver plats och utrustning så ställer vi gärna upp.

Hör av er så sätter vi samman något tillsammans. Allt vi vill är att så många som möjligt hittar till oss. Vi kan t.ex. erbjuda sittplats för upp till 100 personer, vi kan bjuda på lättare förtäring. Vi kan till och med sätta samman ett litet provkörningsevent och en rundtur i bilhall och verkstad.

Naturligtvis är vi öppna för förslag så tveka inte att höra av er om vad som helst.

För frågor och bokning kontakta

Peter Fex på Holmgrens Bil på Florettgatan 16 i Helsingborg.
Peter.fex@holmgrensbil.se
0704-317376