Höstens arrangemang 2015

Under hösten kommer ni att bjudas in till HISOs två huvudtema-arrangemang med:

  • ’Utveckla din idrottsförening genom event’
  • ’Framtidens förening’

image

Tema 1: ’Utveckla din idrottsförening genom ett event’

Evenemangsenheten erbjuder er idrottsföreningar i Helsingborg 4 workshops med olika teman under ett års tid (1 st/kvartal). Dessa workshopparna är öppna för alla och går under huvudtemat ’utveckla din idrottsförening genom event’ i forumet Utvecklingsgruppen Event & Arrangemang, med HISO som huvudarrangör.

image

Ambitionen är att vi tillsammans gör Helsingborg till en ännu attraktivare stad genom professionella och attraktiva events med höjd kompetens och kvalité. Här kan ni som idrottsföreningar välja ut de workshops som passar in bäst beroende på var föreningen är i processen. En del kanske är i uppstartsfasen och en del är kanske inom snar framtid i genomförande fasen. Finns det ett stort intresse hos er föreningar är Evenemangsenheten beredd på att skapa en modell med årligt återkommande workshoppar. Vi startar i augusti med temat sponsring, se nedan.

Till Evenemangsenhetens 4 workshoppar kommer även andra föredragshållare att bjudas in som t ex Caddie Sport & Business. Om intresse finns kan vi även arrangera ytterligare seminarier med andra teman inom området event.

Workshop/föreläsning – Tema Sponsring 25 augusti

imageDen 25/8 augusti välkomnas ni till arrangemanget med temat om sponsring.
Vi startar med ett föredrag om Sponsring. Föredragshållare är Caddie Sport and Business.

Vi fortsätter med Evenenmangsenheten, tillsammans med en föreläsare/inspiratör som på temat ger gemensamma tips och råd kring dessa ämnen (tex Riksidrottsförbundet el Skåneidrotten).

Inbjudan kommer inom kort via mail och som en webb-nyhet på vår hemsida.

Tema 2: ’Framtidens idrottsförening’

image

Vi kommer under hösten att arrangera seminarier under temat ’Framtidens idrottsförening’. Vi ber att få återkomma med mer information efter sommaren.

Utöver ovanstående arrangemang tillkommer möten för respektive HISO-forum och andra möten.